FOTOGRAF
Alla fotografer har sin personliga bildstil som dom använder på sina bilder, det är det första ni kunder ser och är det något som tilltalar er så vill ni veta mer och söker er förmodligen hit för att veta varför ni ska välja just mig?

Jag ser mina bilder som en investering och vill att mina kunder också ska se det så. Något personligt och unikt, ett fryst minne som för alltid kommer bevaras och finnas. Att alla fotograferingar jag gör är unika då jag alltid fotar olika personer och gör det personligt utifrån mig och den jag fotar.

Jag fotar inte inom dom ”oskrivna regler och ramar” man ska och borde som fotograf. Jag styrs inte av ramar utan jag fotar på det sättet jag gör, oftast utan att tänka på det själv. Jag är där när det händer och fångar ögonblicket, skrattet, känslan. Jag har en förkärlek för motljus och varma, ljusa och härliga bilder. Jag ser charmen i alla våra årstider och fotar utomhus året runt, men erbjuder även studio.

Jag lägger extremt mycket kärlek och tid på mina fotograferingar, ifrån första kontakten vill jag att ni ska känna en positiv känsla och något ni ser fram emot. Till själva upplevelsen tillsammans med mig under den tiden vi har och skapar era personliga bilder och minnen, tills produkterna är levererade och hemma hos er. Jag vill inte bara ge er unika bilder utan en upplevelse som ni kan minnas med glädje och som en fin upplevelse.

Är detta något du också söker efter?
Då är jag rätt fotograf för er och ser fram emot att höra ifrån er!