Comfort Hotell Göteborg

Nyhet! Med vårt senaste fantastiska koncept så har ni möjlighet att bo centralt och med 15% rabatt på populära Comfort Hotell Göteborg. Från hotellet så har ni 200 meter till otroligt fina CHRISTINÆ kyrkan vid Gustav Adolfs torg eller klassiska Domkyrkan. Efter vigseln i kyrkan så tar vi gästerna med M/S Kungsö på en magisk skärgårdstur på drygt en timma till Björkö. Ni promenerar ca 5 minuter från kyrkan till Skärgårdsbåten. Väljer ni bussen som ingår så står den och väntar utanför kyrkan. Efter bröllopsfesten tar bussen er tillbaka till Comfort Hotell. Transporten med buss ingår för alla gäster.


Hotell, kyrka & transport inom 200 meter.

Stenpiren Göteborg.

Precis vid Stenpiren i Göteborgs city hittar du Comfort Hotel® Göteborg. Med sitt perfekta läge är det nära till Göteborgs centralstation och det stadsliv som Göteborg har att erbjuda med restauranger på Magasinsgatan, caféer i Haga eller varför inte lite shopping innan bröllopet på NK.  Samarbetet erbjuder alla våra bröllopsgäster 15% rabatt på ordinarie pris på hotellrum.

Bokning
Comfort Hotell.

Maila direkt till hotellet på reservations.goteborg@strawberry.se och ange en kod. Betalning sker på plats och rummet är ombokningsbart fram till kl 16.00 på ankomstdagen. Mer information om hotellet och dess faciliteter hittar ni här->

OBS! Vissa datum där efterfrågan på hotellrum är stort gäller inte den avtalade rabatten.


Best rooftop bar in the world!
TaKet!

Livlig takbar, fylld med fantastisk atmosfär och fantastiska vyer.

TaKet

Ett ställe som verkligen höjer ribban för rooftop-scenen i Göteborg är TaKeT, beläget på 7:e våningen av Comfort Hotel Göteborg. Takbaren öppnade under 2016, och har sen dess bara fortsatt att utvecklas, och är idag ett av Göteborgs hetaste ställen.

Beläget precis vid vattnet och utsikten du får över Göta Älv är helt fantastisk. Att titta på båtarna som åker fram och tillbaka och kranarna som berättar historier om gamla tidens Göteborg kan hålla vem som helst upptagen i timmar.

Men TaKeT erbjuder mycket mer än bara storslagna vyer. Vanligtvis är det olika happenings här, som DJ-sessions, dagsfester, utställningar, rooftop yoga eller att något bryggeri tar över terrassen. Events eller inte, atmosfären är alltid vänlig och avkopplande, med en cool vibe som samtidigt är inbjudande till alla. Det är inte för inte som TaKeT anses vara världens bästa party-rooftop.

Terrassen är utrustad med ganska många sittplatser, både klassiska barstolar och bord och mer chill lounge-soffor. Eller så hänger du bara i den schyssta baren. Öppen och luftig känsla på terrassen, perfekt för soliga dagar, men det finns också ett utfällbart tak om vädret skulle bli sämre.

Takbaren erbjuder ett bra urval av välgjorda cocktails, viner, öl på tap och en del lokala varianter på flaska, samt även bottle-service. Kort sagt: allt du behöver för storslagna ögonblick högt över Göteborg. Ibland erbjuds det grill uppe på taket, men om du är hungrig är rekommendationen ändå att gå ner till bottenvåningen och systerrestaurangen som heter OGBG Bar & Restaurant.