PACT Rings & Wood Wedding

En PACT är ringen för oss som lever ett aktivt liv

För oss som tränar, jobbar med händerna eller har en hobby där metallringen antingen skaver, klämmer eller är rent av farlig. En PACT är vigselringen (inget skydd) gjord av ett unikt silikonmaterial som är lätt, mjukt och slitstarkt. Så behåll ringen på istället för att ta av och på din metallring, oavsett vad du gör.
En vigselring från PACT är gjord för tuffa tag och för att hålla länge. Så länge att vi ger dig livstidsgaranti.

Men det kanske viktigaste med en PACT är att den är säker. Undvik fruktansvärda fingerskador förorsakade av vigselringar i metall. PACT - för upptagna händer


Det hela började med en borttappad ring
PACT´s grundare Andreas: "
Efter vi gifte oss så märkte jag snabbt att jag älskade att vara gift, men jag gillade inte guldringen. Varje gång jag skulle träna eller arbeta med händerna så fick jag ta av mig ringen för att den skar in i handen och för inte riskera att den fastnade i något och slet med sig fingret. Jag ville även undvika att den dyra ringen blev skadad. Jag la ringen i olika fickor, fack och andra "bra ställen", och till slut så försvann den såklart. Köpte ny ring, men samma problem kvarstod.

Jag var så trött på att hela tiden hålla på att hålla koll på den och anpassa mig efter den.
Resultatet blev att jag och min fru skapade PACT, en ring man kan behålla på fingret, säkert och bekvämt, i alla lägen!
Den har visat sig väldigt uppskattad bland de som jobbar med händerna (uniformsyrken, hantverkare o.s.v)  träningsintresserade och friluftsmänniskor."
PACT är baserade i Göteborg - tack för att du stödjer ett svenskt företag!

Läs mer och kontakta oss på https://pactrings.se/
 
Klicka på bilden för att gå till hemsidan