POUR BON
Vi tycker bara att det bästa är gott nog och därför lägger vi stor vikt vid råvarorna och hantverket. Allting i vårt tårtbageri bakas från grunden. Vi erbjuder härliga tårtor till både privatpersoner och företag i Göteborg. Vad som än firas bör det firas med en tårta!
Från Gottne i de norrländska skogarna kommer vår konditor Carina Håkansson. Carina har lång erfarenhet, började sin bana som lärling hos Jan Hedh, Sveriges konditor- och bagarkung. Hos Jan gjorde hon även sitt gesällprov och än idag är han Carinas mentor och inspiratör. Efter uppehåll på bland annat NK Stockholm och i London, landade Carina slutligen i Göteborg, vilket gav oss möjligheten att börja arbeta ihop.
Vi har alltså sedan ett par år tillbaka den stora glädjen att kalla Carina vår konditor. En konditor som med passion, finess och kunskap skapar desserter och tårtor som får alla att tystna.
Bröllopstårtor
Kontakta oss!
Erbjudande Bröllopstårta!

Från 75 kr per bit exkl. serveringsavgift.
Beställ er bröllopstårta från POUR BON till specialpris. Vill ni se över hela sortimentet och få prisuppgifter kontakta POUR BON.