REFERENSER
"Världens vackraste plats med världens proffsigaste personal!!!! Att den dagen skulle bli den bästa dagen i vårt liv, de visst vi. Men att den skulle bli så bra kunde vi inte ens drömma om!!! Vi fick hjälp med musik, fotografering m.m.
Ni kan inte få det bättre än så, jag lovar!!!!

Peter & Maria Andersson
"Tack för den hjälp vi fått av er som gav oss ett underbart bröllop som vi kommer att minnas för resten av våra liv!

Anneli & Roger Norrlén

" Tack Johnny! Allt blev precis så som vi önskat, kunde inte ha blivit bättre så vi är supernöjda!

Therese & Jacob Lenberg
"Takk, vi var svaert fornoyd med bryllupet.
Og personalet var forsteklasses"

Eric & Agnete Duncan

 "Stort tack för all er hjälp i samband med vårt bröllop!! Det blev så bra och vi är fantastiskt nöjda. En underbar dag och en riktigt härlig fest :) TACK!!!!

Åsa & Lars Rundgren
 
Tack för igår och allt arrangemang kring vårt bröllop. Det var helt underbart och allt flöt bra. Maten var kanon och alla väldigt hjälpsamma. Bästa hälsningar och STORT TACK!!!
...Vi skulle vilja tacka er för ett alldeles fantastiskt bröllop på den absolut finaste o vackraste platsen på jorden! vi visste d skulle bli bra men att d skulle toppa stjärnorna hade vi inte trott:-D ALLT va mer än perfekt!!d ble mkt bättre än vi någonsin kunnat drömma om! fantastisk location,superfint dukat,utsökt mat!bästa personalen! Tack för att vi fick vårt drömbröllop!!!

Kram Tess o michi Gunnarsson
Vi är så SJUKT nöjda! Allt löpte på kanon och vi hade så himla kul! Angelica o hennes team och ni var grymt proffsiga från början till slut. Dagen kvällen o natten blev så lyckad-  långt över våra förväntningar. TACK!!

Hilda & Johan
 
Tack för en fantastisk tillställning :) Vi är jättenöjda och hela dagen blev precis så perfekt som vi hade hoppats!

Christoffer & Emelie
Vi är så glada att vi fick möjligheten att vara hos er!
Ni var helt fantastiska! Även Johanna med personal va helt enastående! Många av våra gäster sa; vilka trevliga tjejer bland personalen! Tusen tack för allt! Så hoppas vi verkligen att vi ses igen!

Angelica & Rickard