Jonas Eklöf


Jonas Eklöf anlitas av Skärgårdsbröllop som sångare och trubadur vid vigsel och under bröllopsfesten. Jonas har många års erfarenhet av att uppträda både som solist samt som sångare i olika coverband. Med glimten i ögat och med en grym entusiastiskt framförande tillför Jonas en extra växel till er bröllopsfest. Med möjlighet att även bryta av live framförandet och avsluta kvällen som Dj och spela de senaste hitsen så får ni som bokar Jonas en garanterad lyckad tid på dansgolvet.

Hej blivande brudpar!

Vad roligt att ni ska gifta er och vilket bra val att göra det på vackra Björkö! När man ska gifta sig är det mycket att tänka på när man vill skapa den perfekta bröllopsfesten. Jag erbjuder underhållningslösningar som är personligt utformade utifrån era önskemål och som får er fest att bli speciell och minnesvärd.  Jag uppträder både som trubadur, i en duo eller trio och som sångare i ett coverband. Dessutom brukar jag avsluta kvällen som DJ. Jag ger er en helkväll med allt ni önskar! " 
Hoppas vi hörs snart!  Kram Jonas 

Special erbjudande Skärgårdsbröllop paket! 

  • Vigsel/Ceremonin i kyrka eller vid Seaside.
  • Live mingel musik på bryggan.
  • Musik till middagen och bröllopsvals.
  • Trubadur, duo/trio samt DJ. Dans med allt från den senaste partymusiken till de givna klassikerna. Garanterat full fart på dansgolvet!

Givetvis går det att välja olika delar ur paketet.
Ni kan också välja en duo, trio eller ett liveband senare på kvällen som alternativ där Jonas är sångaren. Ta kontakt med Jonas via formuläret och han skräddarsyr er kväll på bästa sätt. Jonas är med på bröllop runt hela Sverige så boka i god tid.

Jonas erbjuder specialpriser för er som bokar ert bröllop på Seaside Björkö. (Normalt ca 2000 kr rabatt per paket)

Jonas Eklöf är även med i vår presentations video nedan.