Trubadur

JONAS EKLÖF

Jonas Eklöf anlitas av Skärgårdsbröllop som sångare och trubadur vid vigsel och under bröllopsfesten. Jonas har många års erfarenhet av att uppträda både som solist samt som sångare i olika coverband. Med glimten i ögat och med en grym entusiastiskt framförande tillför Jonas en extra växel till er bröllopsfest. Med möjlighet att även bryta av live framförandet och avsluta kvällen som Dj och spela de senaste hitsen så får ni som bokar Jonas en garanterad lyckad tid på dansgolvet.

 
Hej!
Vad roligt att ni ska gifta er och vilket bra val att göra det på vackra Björkö! När man ska gifta sig är det mycket att tänka på när man vill skapa den perfekta bröllopsfesten. Jag erbjuder underhållningslösningar som är personligt utformade utifrån era önskemål och som får er fest att bli speciell och minnesvärd.  jag uppdträder både som trubadur, i en duo och som sångare i ett coverband.  Jag ger er en helkväll med allt ni önskar! " JE
 

SKÄRGÅRDSBRÖLLOPSPAKET.

 
Vigsel/Ceremonin
Livemingelmusik
Allsång till middagen och bröllopsvals
DJ/Dans med allt från den senaste partymusiken till de givna klassikerna.

Givetvis går det att välja olika delar ur paketet.
Ni kan också välja en duo eller ett liveband som alternativ där Jonas är sångaren. Ta kontakt med Jonas via formuläret och han skräddarsyr er kväll på bästa sätt.