BRÖLLOPSLOKALEN

 
När Ostindiefararen 2006 begav sig till Kina, flyttade restaurang Dockside från Eriksberg där Ostindiefararen låg. Ägarna letade efter Sveriges vackraste plats för lokalen och lyckligtvis blev Björkö hamn nästa destination. Eftersom den unika platsen vid havet gjorde restaurangen speciell så tog det inte lång tid för nya gäster att hitta hit. 2009 var det dags att bygga ut och 2010 stod därför bröllopslokalen och den nya terrassen färdig. Eftersom lokalen har rättigheter går den endast att hyra tillsammans med mat och dryck.
 

BORDSPLACERING

 
Vi har flera olika alternativ för er att välja på. Runda bord, fyrkantiga bord eller den traditionella E dukningen. Oavsett vad ni väljer så har ni den fantastiska utsikten mot Björkö hamn eller mot Björköfjorden utanför fönstren. Beroende på hur många ni blir så hjälper vi er med att duka upp borden på bästa sätt så att det passar ert sällskap.


 
Honnör mot pir med 4 långbord
Honnör med runda bord.
Honnör mot Pir med 3 långbord.
Fyrkantiga bord utan honnör.
DUKNINGEN

I standard dukning ingår, vit linneduk, vit ihoprullad servett med kärat märling snöre, och ljuskoppar. Hos oss har ni även full möjlighet att hjälpa till med att dekorera på egen hand. Vill ni att vi hjälper er att dekorera och sätta ut festprogram, namnplaceringskort och annat så fixar vi givetvis det mot en mindre arbetskostnad. Borden är 180 x 70 eller 150 cm diameter (Runda) och det ingår vita stolsöverdrag. Vi samarbetar med florist Fröken Blomma som gärna hjälper er om vill ha hjälp med ert blomsterarrangemang. Läs mer om Fröken Blomma här.


 

TERRASSEN

 
 
På framsidan av lokalen med endast en meter till havet och med en fantastisk utsikt ligger vår terrass. Där står vår personal klara med ett glas bubbel när gästerna anländer efter vigseln.  Här avnjuter ni brudskålen, relaxar i våra loungemöbler och minglar under kvällen. Vår fotograf brukar ta fina och roliga bilder här innan det är dags för bröllopsmiddagen.