VI SKAPAR MAGI TILLSAMMANS!


Förutom kärleken till allt som har med bröllop att göra, jobbar jag alltid för att få mina brudpar att känna sig så avlappnade och bekväma framför kameran som möjligt.
Så känner ni er ovana, stela och inte alls särskilt avslappande framför kameran så finns det alltid sätt att få er att känna er mer bekväma. Jag vet själv att det kan kännas jobbigt, men tillsammans löser vi det! :) 

Att anlita en fotograf till ert bröllop är en investering ni kommer uppskatta i framtiden, jag lovar!

Era minnen från mina bilder


Det är ett stort val att boka bröllopsfotograf, men att dessutom få vara den som dokumenterar dagen är obeskrivligt kul! För när festen är slut och endast dekorationerna är kvar, kommer ni älska att kunna titta och minnas tillbaka på bilderna av er magiska dag!

Paket

BRONS

Litet paket med porträtt, vigsel samt efterföljande gratulationer/mingel.

SILVER

Här får ni lite mer av er dag så som lite förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer/mingel, brudskål och en bit in på middagen.

GULD

Nu snackar vi! Allt från förberedelser/smink till porträtt, vigsel, gratulationer/mingel och en bit in på middagen samt festen! Bästa paketet!

JUST NU!! Ni får 10% rabatt på alla paket om ni bokar er bröllopsfest på Seaside Björkö. Läs mer om vad som ingår i varje paket samt priser på min hemsida.

om mig

Mitt starkaste driv och egenskap, hur jag jobbar som bröllopsfotograf, handlar mycket om att vi tillsammans ska ha roligt, skratta och att jag därmed kommer få er att känna er så avslappnande som möjligt, eftersom det är då ni själva känner er trygga och de magiska bilderna kommer :) Så med mig blir det inga stela miner eller poser, utan vi ser till att ha en härlig dag ihop, vilket i sin tur resulterar i de där äkta känslorna vi vill åt - de som ger oss naturliga men framförallt levande och fantastiska bilder! 

Det viktigaste och främsta är naturligtvis att ni tycker om den bildstil jag har, vare sig det är känslan, färgskalan eller bildspråket, jag hoppas ni kan se er själva i bilderna och att vi hörs inom kort. :)

Kram Åsa  


"Åsa är en fantastisk person som tar hand om sina kunder på bästa sätt! Vi är supernöjda med bilderna och proffsigheten under hela vår dag. Kan varmt rekommenderas till blivande bröllopspar!"


Elin & Jonas

Kontakt

ADRESS

Linnarhultsvägen 36, Göteborg

424 55

Sverige

MAIL
MOBIL