SKÄRGÅRDENS TAXI

Boka skärgårdstaxi - dygnet runt


Skärgårdens Taxi - Unika taxiresor i Göteborgs Skärgård!


Välkommen att åka med Skärgårdens Taxi, din pålitliga partner för smidiga och bekväma resor i Göteborgs vackra skärgård! Även till och från landvetter flygplats.

Öppettider dygnet runt (med lite framförhållning):
Oavsett om det är en tidig morgonresa för att se soluppgången över havet eller en sen kvällsåktur tillbaka till fastlandet, boka resa dygnet runt. Med lite framförhållning så ser skärgårdens taxi till att din resa blir precis som du önskar, när du önskar.

Avgiftsfri hämtning/lämning för besökare i Göteborg:
Vi älskar att välkomna besökare till Göteborgs skärgård! För att göra din vistelse ännu mer minnesvärd, bjuder vi på avgiften för hämtning och lämning till alla besökare från Göteborg som vill utforska Öckerö kommun. Skärgårdens taxi vill vara din första och sista anhalt för en oförglömlig skärgårdsupplevelse.

Prisvärd körning jämförbar med Taxi Göteborg:
Konkurrenskraftiga priser som matchar Taxi Göteborg, så du kan vara säker på att du får högkvalitativ service till ett rimligt pris. Ingen överraskning, bara bekväm och prisvärd körning.

Enkla bokningar:
Att boka din skärgårdstaxi har aldrig varit enklare! Du kan göra din reservation via mail på skargardenstaxi@gmail.com eller genom att ringa/smsa oss på 0707-727217.

Välj Skärgårdens Taxi för en resa full av bekvämlighet, vänlighet och fantastiska utsikter. Vi ser fram emot att vara din guide i Göteborgs skärgård!

//
Vänligen Philip
Skärgårdens TaxiKontakt

Adress:

475 37 Bohus-Björkö

MAil
Mobil